Loading... Loading...

Bijlestaal 54, 1721 PW Broek op Langedijk

Afspraak maken?

Heeft u bouwplannen of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Dan nodigen we u bij deze uit eens een afspraak te maken en vrijblijvend van gedachte te wisselen om de diverse mogelijkheden op een rij te zetten.

ARCHITECTUUR - Wij werken altijd dicht bij onze klanten. Een goed project bestaat bij de gratie van inspirerend opdrachtgeverschap. Wij dagen hem uit om ons zo prikkelend mogelijk aan het werk te zetten en gedurende het proces ook scherp te houden in een constante dialoog.

INTERIEUR ONTWERP - Het bouwen en verbouwen van een woning of werkomgeving is een unieke kans om uw droomlocatie te verwezenlijken. Door een goed inlevingsvermogen en een verrassend inzicht in ruimte, kleur, meubels, materialen, verlichting en styling maken we van uw woning of werkplek graag iets bijzonders.

BEGELEIDING - Tijdens de bouw begeleiden wij het proces met de aannemer, onderaannemers en leveranciers. Dit gebeurt meestal door middel van periodieke bouwvergaderingen te houden. Hiermee fungeren wij als verlengstuk van de opdrachtgever en zijn wij een professionele partij voor de vraagstukken die zich bij het bouwproces aandienen.